Ligwijzer

Als oefentherapeut Mensendieck behandel ik veel mensen met rug-nek- en schouderklachten. Naast aanpassingen aan houding en beweging overdag, is het minstens zo belangrijk om ook onze houding in de nacht kritisch te bekijken en deze zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast behandel ik als slaapoefentherapeut ook mensen met slaapproblematiek, bijvoorbeeld: lang wakker liggen, niet kunnen doorslapen of te vroeg wakker worden. 

Voorkom klachten en verhoog slaapcomfort

Wist je bijvoorbeeld dat veel mensen half op hun zij en half op hun buik liggen? Dat leidt tot draaiing in de nek. Met het bodykussen lig je beter op de zij en haal je de draaiing uit de nek. Voor mensen met nek- en hoofdpijnklachten raad ik daarom aan om altijd de combinatie Hi4 kussen + bodykussen te gebruiken en niet alléén het Hi4 kussen.

Aanvullende informatie over Hi4 hoofdkussen

Bij dit kussen zitten gratis 3 verhoogplaatjes waarmee het Hi4Deluxe kussen in 8 hoogtes is in te stellen!

Hi4Deluxe hoofdkussen:
– Makkelijk in 8 hoogten verstelbaar
– Luxe comforthoes (afneembaar en wasbaar)
– Inclusief handige draagtas (tbv stofvrij opbergen extra delen)
– Neksteun sluit perfect aan bij de nek, in zijlig én ruglig
– Zacht, 1e klas traagschuim: voor maximaal comfort.
– Unieke vormgeving, gepatenteerd ontwerp

Bestel het Hi4Deluxe Pillow en ervaar zelf de voordelen (proefperiode 6 weken na ontvangst van het kussen).

Afmetingen(cm): 53 x 35 x 8-16 (instelbaar in 8 hoogten)

Op Ligwijzer.nl staat veel informatie over het voorkomen van klachten en verbeteren van slaapcomfort. Onderstaand tref je 2 flimpjes. Hierin wordt uitgelegd waarom mensen in verkeerde houdingen gaan liggen waardoor klachten ontstaan. De ander geeft uitleg over het Hi4 hoofdkussen en de mogelijkheden.